Wandelend door de wijk op z’n Jan Boerenfluitjes

Met de Jan Boerenfluitjes Wandelroute kom je lekker in beweging in je eigen buurt. We hebben Jan Boerenfluitjes Wandelroutes uitgezet door de wijken Kruiskamp/Koppel en Soesterkwartier. Per wijk hebben we twee startfeestjes georganiseerd, in juli en in augustus (zie onder). Wil jij ook een Jan Boerenfluitjes Wandelroute lopen? Download ze hier.

Wandel je gezond met de Ommetje-app!
Elke dag wandelen is belangrijk om gezond te blijven. Fysiek en mentaal. Maak daarom regelmatig een ommetje, zoals een Jan Boerenfluitjes Wandelroute. Je krijgt meer energie, wordt creatiever en je kunt meer werk verzetten. De gratis Ommetje-app (klik hier) helpt je daarbij. Start met vrienden, familie of collega’s je eigen wandelcompetitie of ga de uitdaging aan tegen de rest van Nederland. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken. De Ommetje-app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder die je na elke wandeling een interessant hersenfeitje vertelt.

DOWNLOAD ONZE ROUTES

Onze wandelroutes

Soesterkwartier

Afstand: 4 kilometer

De foto’s hiernaast geven een mooi beeld van het enthousiasme van de deelnemers, tijdens de startfeestjes in juli en augustus. Wie dat wilde, kreeg een boerenfluitje en kon op de foto met onze mascotte Koos de Koe. Onderweg verzamelden de wandelaars ingrediënten om pannenkoeken te bakken. Wil jij de Wandelroute door Soesterkwartier ook lopen? Download hem hier. Gebruik #janboerenfluitjesroute voor Instagram of tag ons op Facebook @janboerenfluitjesroute, zodat we je foto’s kunnen zien.

Kruiskamp en Koppel

Afstand: 6,5 kilometer

De foto’s hiernaast geven een mooi beeld van het enthousiasme van de deelnemers, tijdens de startfeestjes in juli en augustus. Wie dat wilde, kreeg een boerenfluitje en kon op de foto met onze mascotte Koos de Koe. Onderweg verzamelden de wandelaars ingrediënten om pannenkoeken te bakken. Wil jij de Wandelroute door Kruiskamp en Koppel ook lopen? Download hem hier. Je kunt deze route ook fietsen, klik hier voor de pdf. Gebruik #janboerenfluitjesroute voor Instagram of tag ons op Facebook @janboerenfluitjesroute, zodat we je foto’s kunnen zien.