Fietsend door de wijk op z’n Jan Boerenfluitjes

Stap je graag op de fiets, kies dan een Jan Boerenfluitjes Fietsroute. We hebben routes uitgezet door Vathorst, Hooglanderveen, Hoogland en Hoogland-West. Kleine, grote, jonge en oudere fietsers kunnen op z’n Jan Boerenfluitjes de omgeving ontdekken. Lekker op de pedalen, wel of niet met elektrische ondersteuning. Hieronder zie je een impressie van de twee startfeestjes in juli en augustus. Gebruik  #janboerenfluitjesroute voor Instagram of tag ons op Facebook @janboerenfluitjesroute, zodat we je foto’s kunnen zien. Wil jij een Jan Boerenfluitjes Fietsroute fietsen? Download hem hier.

Verdien fietspunten met de Ik fiets-app!
Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen in en om Amersfoort, zoals een Jan Boerenfluitjes Fietsroute? Met de Ik fiets-app (klik hier) word je beloond voor je fietskilometers! Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien spaarpunten voor elke kilometer. Deze punten kun je inwisselen en verzilveren in de app-winkel. Met de Ik fiets-app kun je elkaar ook uitdagen en je eigen fietscompetitie te starten. Fietsen was nog nooit zo leuk!

DOWNLOAD ONZE ROUTES

Onze fietsroutes

Vathorst en Hooglanderveen

Afstand: 12 kilometer

De foto’s hiernaast geven een mooi beeld van het enthousiasme van de deelnemers, tijdens de startfeestjes in juli en augustus. Wie dat wilde, kreeg een boerenfluitje en kon op de foto met onze mascotte Koos de Koe. Onderweg verzamelden de fietsers ingrediënten om pannenkoeken te bakken. Wil jij de Fietsroute door Vathorst en Hooglanderveen ook fietsen? Download hem hier.

Hoogland en Hoogland-West

Afstand: 14 kilometer

De foto’s hiernaast geven een mooi beeld van het enthousiasme van de deelnemers, tijdens de startfeestjes in juli en augustus. Wie dat wilde, kreeg een boerenfluitje en kon op de foto met onze mascotte Koos de Koe. Onderweg verzamelden de fietsers ingrediënten om pannenkoeken te bakken. Wil jij de Fietsroute door Hoogland en Hoogland-West ook fietsen? Download hem hier.